Karaoke bérlés

 

Magyarország első számú karaoke szolgáltatója!

Karaoke bérlés önkormányzatoknak

 

Rengeteg falunap, városnap, önkormányzati rendezvény elengedhetetlen kelléke a karaoke műsor, hiszen a legkisebbektől az idősebbekig, mindenki egymás után mutathatja meg énektudását, és állhat fel pár perc erejéig a mindent jelent deszkákra (azaz a színpadra).

 

Azért speciális a falunapi / városnapi karaoke műsor szolgáltatás, mert a legtöbb esetben a helyi színpadon, helyi hangosításhoz kell igazodni, kötni a felszereléseket, nagyobb kivetítővászon szükséges, hogy több szár méterre is látszódjon a karaoke dalok szövege és egy "kontroll" monitorra is szükség van, ami az éneklőt segíti abban, hogy a közönség felé fordulva tudja előadni a kedvenc slágerét. 

A legnépszerűbb megoldás ilyen esetekben az, hogy két fellépő, műsorelem közötti szünetet kell kitölteni karaoke-zással, a közönség énekeltetésével. Ez általában nem egyszerű feladat, mert mire fellelkesedik a legtöbb ember, addigra pont vége van a műsornak és az éneklés lehetősége nélkül kell elküldeni az önjelölt sztárokat. Így azt szoktuk javasolni, hog érdemes úgy felépíteni a napi műsorrendet, hogy kevesebb, de hosszabb ideig tartó karaoke "szüneteket" lehessen tartani (például 4 db fél órás karaoke helyett, 2 db 1 órás karaoke szünetet tartani). 

Ajánlatkéréshez adja meg az elérhetőségeit, a rendezvény helyszínét és az elképzeléseit a karaoke műsorral kapcsolatosan és mi 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot! 

Név  
Email  
Telefonszám  
Üzenet