Karaoke bérlés

 

Magyarország első számú karaoke szolgáltatója!

Karaoke bérlés szórakozóhelyekre

Amennyiben szórakozóhelyet üzemeltetsz és szeretnéd karaoke műsorral feldobni időnként a forgalmadat, akkor jó helyen jársz. Több éves karaoke kávézó üzemeltetéssel a hátunk mögött nagyjából tudjuk, hogy egy-egy vendéglátóhely hogyan tudja a maximumot kihozni a karaoke műsor adta lehetőségekből. 

Azt biztosan állíthatjuk, hogy a havonta, kéthetente történő karaoke buliknak nem sok értelme van Budapesten. A kevesebb néha több tartja a mondás, de azt biztosan tudjuk, hogy a kevesebb karaoke buli nem fog több bevételt generálni számodra. Hiszen így a visszajáró vendégek nem tudják, hogy mikor jöhetnek és mikor nem, ha esetleg éppen a meghirdetett karaoke buli időpontjában más programjuk vagy kevesebb pénzük van, akkor rájuk abban a ciklusban már nem számíthatsz. Tehát azt mondhatjuk, hogy rettentő sok hirdetéssel kell elérned minden alkalommal újabb és újabb közönséget, hogy kb nullán legyél a költségekkel. Ehhez képest, ha rendszeresen, minden héten megrendezésre kerül egy karaoke buli, akkor idővel kialakul egy törzsközönség, akikre számíthatsz és a hirdetéseket már csak azért kell futtatnod, hogy maximalizáld a bevételeidet. 

Mi egy remekül bevált hirdetési módszert vezettünk be. 2 éve zártuk be a kávézót és a mai napig szeretnének asztalt foglalni a karaoke bulijainkra. (Nem fizetett hirdetéseket szeretnénk eladni neked, mielőtt megijednél.) Ha úgy gondolod és komolyan belevágnál a karaoke bulik szervezésébe szórakozóhelyeden, akkor ne késlekedj töltsd ki a lenti űrlapot és mi 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot. 

Név  
Email  
Telefonszám  
Telefonszám  
Üzenet